Usluge

Usluge

Konsultacije u oblasti pravnog statusa nekretnine (uknjižba, nasleđe i poklon, deoba i podela imovine) i procene vrednosti nekretnine, aktulenih trendova na tržištu nekretnina i stručna pomoć pri donošenju odluke o eventualnoj prodaji / kupovini/ izdavanju nekretnine ili preuređenju prostora  i usklađivanju sa potrebama korisnika.

Ove usluge su besplatne u zakazanom terminu u trajanju od pola sata u agenciji ili sat vremena uz izlazak na teren na teritoriji Beograda.

STANDARDNE USLUGE u okviru posredničke provizije, u skladu sa Opštim uslovima poslovanja

Posredovanje pri kupovini– pomoć kupcima u odabru nekretnine koja najbolje odgovara njihovim zahtevima i potrebama uz kompletnu stručnu i pravnu pomoć tokom pregovora, do završetka posla i uknjižbe.

Posredovanje pri prodaji –  pomoć prodavcima u proceni vrednosti njihove nekretnine, pripremi za prodaju, (uključujući po potrebi i tzv. „stejdžing“ – priprema nekretnine za što kvalitetniju prezentaciju), odabir prodajne strategije, oglašavanje, prezentacija nekretnine potencijalnim kupcima u raznim medijima i kanalima, u izložbenom delu agencije, i u samoj nekretnini uz kompletnu stručnu i pravnu pomoć tokom pregovora, do završetka posla i konačne isplate.

Posredovanje pri davanju u zakup nepokretnosti – pomoć zakupodavcima u proceni visine rente, pripremi nekretnine za izdavanje, uključujući i tzv. „stejdžing“ (priprema nekretnine za što kvalitetniju prezentaciju), oglašavanje, prezentacija nekretnine potencijalnim kupcima u raznim medijima i kanalima, u izložbenom delu agencije, i u samoj nekretnini uz kompletnu stručnu i pravnu pomoć tokom pregovora, do završetka posla i sklapanja ugovora o zakupu.

SPECIJALNE USLUGE – pod uslovima naših spoljnih saradnika

„Stejdžing“ eng. staging – stručna priprema nekretnine za što uspešniju i kvalitetniju prezentaciju.

Preuređenje, rešenje adaptacije, enterijersko i estetsko uređenje i opremanje, usklađivanje i davanje ličnog pečata vašem prostoru, stranu, kući, letnjikovcu, vrtu ili poslovnom prostoru. Uz širi krug stručnih saradnika iz različitih oblasti, našim klijentima nudimo dijapazon usluga i idejnih rešenja kako bi uklonili eventualne barijere, postigli maksimalnu usklađenost sa  prostorom i okruženjem u kome žive ili rade, dali mu jedinstveni lični pečat i od svog prostora i okruženja dobili najviše za svoje zravlje, zadovoljstvo, eneregiju i ukupni prospertitet.