O nama

O nama

MISIJA

Misija URBAN ZONE je da za svoje klijente bude najbolja agencija za posredovanje u prometu i zakupu nekretnina u Beogradu.
Naš cilj je da najbolje prepoznamo potrebe naših klijenata i pružimo im vrhunske usluge kako bi imali najveću korist od svojih nekretnina, bilo da razmišljaju da ih kupe, prodaju, izdaju ili zakupe, bilo da planiraju svoj budući dom, poslovni prostor, investiciju koja će im donositi novac ili žele da obezbede potomke. Uz naše iskustvo i stručne savete, oni daleko sigurnije i lakše donose odluke vezane za razvoj svoje nekretnine, uspešno prodaju, kupuju  ili vrše zamenu prostora koji nije u skladu sa njihovim potrebama, prevazilaze barijere koje ih sputavaju i dobijaju nove mogućnosti i finansijske koristi. Uz savete naših stručnjaka za staging  pronalazimo način kako da prodamo i nekretnine koje već duže vreme ne mogu da se prodaju.
Bitan segment naših usluga su visokostručni  pravni saveti i konsultacije vezane za zakon o svojini i prometu nekretnina, upisu u katastar nepokretnosti i poreske i finansijske propise. Kvalitet usluga, sigurnost, interes i zadovoljstvo klijenta su nam na prvom mestu. 
Naši klijenti mogu dobiti i savete odličnih arhitekata i enterijerista po pitanju preuređenja prostora, promene ili osveženja eneterijera, davanja ličnog pečata  prostoru i rešavanja usklađenosti energije prostora i energije ukućana,  kako bi oni ostvarili najveće zadovoljstvo i dugoročni prosperitet u svom domu ili u svom poslovnom prostoru.

(Kliknite ovde i pogledajte neke od primera naših rešenja)
Sarađujemo sa svim kolegama, registrovanim agencijama, licenciranim posrednicima, advokatima, ovlašćenim proceniteljima, investitorima, javnim beležnicima, bankama i drugim akterima iz sektora nekretnina.

Urban zonu čine visokoobrazovani, iskusni, licencirani konsultanti za nekretnine i naši spoljni saradnici::

Tijana Atanasković, diplomirani pravnik

Nevenka Simičić, diplomirani inženjer

Branislav Obradović, diplomirani arhitekta

Naši spoljni saradnici su adavokati, ovlašćeni procenitelji i akademski obrazovani stručnjaci za: arhitekturu, projektovanje, eneterijerska rešenja i opremanje, scenografiju, pejzažno uređenje, dizajn, energetsku harmonizaciju prostora,  umetnici, slikari i artizani (zanatlije-umetnici).